Klanten
staan centraal
40+ jaar
juridisch expert
Nationaal
en internationaal
Neem contact op

Over Kneppelhout Advocaten

Elke vraag is anders, en geen antwoord is hetzelfde. Dat vraagt om inventieve advocaten die praktisch denken en doelgericht handelen. Juridisch scherp zijn waar het moet en verbinden waar het kan. Dat is hoe wij bij Kneppelhout het verschil maken voor onze klanten.

Wat we doen

Onze specialismen

Arbeidsrecht

Arbeidsomstandigheden, ziekte, ontslag, reorganisatie en medezeggenschap. Vraagstukken die u goed geregeld wilt hebben, als werkgever én als werknemer.

Azië

China heeft al jaren onze bijzondere aandacht. Wij helpen bedrijven met succesvol ondernemen in Azië. Op juridisch, taalkundig en cultureel niveau.

Douane, sancties en exportcontrole

Wij helpen bedrijven om douaneclaims te bestrijden en adviseren en procederen over de civielrechtelijke aspecten van uw douanezaak.

Handel, industrie en logistiek

Wij staan bedrijven die internationaal zaken doen juridisch bij en zorgen ervoor dat de transactie in overeenstemming is met export controle- en sanctiewetgeving.

Intellectueel Eigendom

Het registreren van een uniek merk, het veiligstellen van uitvindingen met octrooien of het beschermen van creatief werk door het handhaven van auteursrechten: uw uitdagingen zijn onze zorg.

Ondernemingsrecht

Ondersteuning bij juridische inrichting, nieuwe samenwerkingsvormen, kopen of verkopen van een onderneming en de samenwerking tussen bestuurders, commissarissen en aandeelhouders.

Vastgoedrecht en Omgevingsrecht

Grote belangen, veel stakeholders en complexe wet- en regelgeving. Wij stellen de juiste contracten op en staan u bij in juridische procedures.

Met wie we werken

Onze klanten

Uitgelicht

Ontvang het laatste juridische nieuws

Wist u dat wij onze relaties maandelijks per e-mail op de hoogte houden van het laatste juridische nieuws? Ontvangt u ook graag onze nieuwsbrief, vul dan hieronder uw e-mailadres in en we voegen u automatisch toe aan de lijst.

  Ons team

  Actueel

  Het laatste nieuws

  Kneppelhout advocaten advocatenkantoor ondernemingsrecht - Wetsvoorstel Wagevoe: wat houdt dit precies in?

  Wetsvoorstel Wagevoe: wat houdt dit precies in?

  ­­Een wijziging van de enquêteprocedure en geschillenregeling? Het Wetsvoorstel Wet aanpassing geschillenregeling en verduidelijking ontvankelijkheidseisen enquêteprocedure kan daarvoor gaan zorgen ...
  Kneppelhout advocaten advocatenkantoor - Prejudiciële vragen inzake oneerlijke huurverhogingsbedingen

  Prejudiciële vragen inzake oneerlijke huurverhogingsbedingen

  Naar aanleiding van de Bouwinvest-uitspraken over het nietig verklaren van oneerlijke huurverhogingsbedingen (zie onze eerdere blogs over huur en consumentenrecht ...
  Kneppelhout advocaten advocatenkantoor - EU en VS nemen nieuwe sancties aan tegen Rusland

  EU en VS nemen nieuwe sancties aan tegen Rusland

  24 februari 2024 was het precies twee jaar geleden dat Rusland Oekraïne binnenviel. Het is op deze symbolische datum dat ...

  Neem contact op

  We zijn benieuwd met welk juridisch vraagstuk we u kunnen helpen. Vul onderstaand formulier in en ontvang direct advies.

   Waar kunnen we u mee helpen? Algemene vraagArbeidsrechtAziëDouane sancties en exportcontroleHandel industrie en logistiekIntellectueel EigendomOndernemingsrechtVastgoed- en omgevingsrecht