Klanten
staan centraal
40+ jaar
juridisch expert
Nationaal
en internationaal
Direct juridisch advies

Werken bij

Werken bij Kneppelhout

Vooruitstrevende oplossingen vragen om brede kennis. Daarom werken wij multidisciplinair, met de kwaliteit van een high-end  kantoor en het warme contact van een familiair kantoor. Intensief en betrokken, dat is hoe wij samenwerken met klanten en collega’s.

Commerciële praktijk

Wij werken vanuit ons kantoor aan de Boompjes in het centrum van Rotterdam voor onze klanten. Kneppelhout richt zich enkel op de commerciële praktijk; vooral op grote en middelgrote ondernemingen (alles groter of gelijk aan de bovenkant van het MKB-segment), centrale en lokale overheden, non-profit instellingen en andere organisaties binnen de sectoren Food & Health, FMCG & Retail, Internationale handel & Logistiek, IT & Telecom, Maakindustrie, Offshore & Maritieme industrie, Overheid & Instellingen, Vastgoed en Verzekeraars en Financiële instellingen. Geografisch zijn er in beginsel geen marktgrenzen en opereert K&K in het groot Rotterdamse, door heel Nederland, maar ook (ver) daarbuiten. Lees: China, Vietnam en Rusland.

Kneppelhout en Rotterdam

Het werk is niet alleen juridisch inhoudelijk, maar je bouwt ook mee aan de verdere ontwikkeling van kantoor. Dit gebeurt allemaal in een informele sfeer. En natuurlijk is er ook tijd voor gezelligheid en ontspanning. Daarnaast werk je vanuit een kantoor met een fantastisch uitzicht over de skyline van Rotterdam: je ziet de Van Brienenoordbrug, de Kuip, het Unilevergebouw, de Maas, de rechtbank, de Erasmusbrug en de markt inclusief de nieuwe Markthal vanaf je werkplek liggen.

Zo leuk is het werken bij Kneppelhout

Wie anders dan onze eigen collega’s kunnen vertellen hoe het is om te werken bij Kneppelhout. Check onze video en zie hoe het is om als Advocaat-Stagiaire, Advocaat-Medewerker en Advocaat-Partner te werken bij Kneppelhout.

Openstaande vacatures

Kom jij ons team versterken?

Vooruitgang, ondernemend, pragmatisch, betrokken, samen, Rotterdam, (inter)nationaal en fun. Spreken deze termen jouw aan? Bekijk dan onze vacatures! Geen geschikte vacature gevonden? Stuur ons dan een open sollicitatie.

Advocaat-medewerker (vastgoed)

Ben jij een goede advocaat, ambitieus en heb je al ervaring opgedaan binnen het vastgoedrecht? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging?

Advocaat-stagiaire (vastgoed)

Bij Kneppelhout zijn we op zoek naar een Advocaat-stagiaire (vastgoed) om ons team te komen versterken.

Open sollicitatie

Bij Kneppelhout zijn we altijd op zoek naar (juridisch) talent. Interesse om bij ons te werken? Stuur dan je cv en motivatie in via onderstaande contactformulier.

Kom bij ons werken

We zijn altijd op zoek naar talent

  Upload hier uw CV

  Marije Levering Kneppelhout advocaten Rotterdam

  Marije Levering
  HR Manager

  Telefoon: +31 (0) 10 400 5116
  Mobiel: +31 (0) 6 824 410 09
  E-mail: mle@kneppelhout.nl