Klanten
staan centraal
40+ jaar
juridisch expert
Nationaal
en internationaal
Neem contact op

Werken bij

Werken bij Kneppelhout

Vooruitstrevende oplossingen vragen om brede kennis. Daarom werken wij multidisciplinair, met de kwaliteit van een high-end kantoor en het warme contact van een familiair kantoor. Intensief en betrokken, dat is hoe wij samenwerken met klanten en collega’s.

Als werkgever bieden wij naast een interessant pakket arbeidsvoorwaarden nog meer. Wij hebben oog voor onze mensen en samen geven wij vorm aan persoonlijke ontwikkeling. Dat doen wij door gepaste verantwoordelijkheid in zaken te geven, ruimte te bieden om te leren van je fouten en op regelmatige basis in gesprek te gaan over je ontwikkeling en wat je daarbij nodig hebt. Zo bieden wij een veilige werkomgeving waarin iedereen zichzelf mag zijn en je kunt werken in een prettige werksfeer met korte communicatielijnen en een grote onderlinge betrokkenheid.

Commerciële praktijk

Wij werken vanuit ons kantoor aan de Boompjes in het centrum van Rotterdam voor onze klanten. Kneppelhout richt zich enkel op de commerciële praktijk; vooral op grote en middelgrote ondernemingen (alles groter of gelijk aan de bovenkant van het MKB-segment), centrale en lokale overheden, non-profit instellingen en andere organisaties binnen de sectoren Food & Health, FMCG & Retail, Internationale handel & Logistiek, IT & Telecom, Maakindustrie, Offshore & Maritieme industrie, Overheid & Instellingen, Vastgoed en Verzekeraars en Financiële instellingen. Geografisch zijn er in beginsel geen marktgrenzen en opereert Kneppelhout in het groot Rotterdamse, door heel Nederland, maar ook (ver) daarbuiten.

Kneppelhout en Rotterdam

Het werk is niet alleen juridisch inhoudelijk, maar je bouwt ook mee aan de verdere ontwikkeling van kantoor. Dit gebeurt allemaal in een informele sfeer. En natuurlijk is er ook tijd voor gezelligheid en ontspanning. Daarnaast werk je vanuit een kantoor met een fantastisch uitzicht over de skyline van Rotterdam: je ziet de Van Brienenoordbrug, de Kuip, het Unilevergebouw, de Maas, de rechtbank, de Erasmusbrug en de markt inclusief de nieuwe Markthal vanaf je werkplek liggen.

Zo leuk is het werken bij Kneppelhout

Wie anders dan onze eigen collega’s kunnen vertellen hoe het is om te werken bij Kneppelhout. Check onze video en zie hoe het is om te werken bij Kneppelhout. Of meld je hier aan voor een van onze evenementen om ons kantoor écht te leren kennen.

Wil je weten hoe onze medewerkers hun eerste week hebben ervaren? Lees dan het interview met collega’s Emmy Duinkerke en Britt van Beveren in onze rubriek ‘De eerste week van …’.

Openstaande vacatures

Kom jij ons team versterken?

Vooruitgang, ondernemend, pragmatisch, betrokken, samen, Rotterdam, (inter)nationaal en fun. Spreken deze termen jou aan? Bekijk dan onze vacatures! Geen geschikte vacature gevonden? Stuur ons dan een open sollicitatie.

Advocaat-stagiaire civiel vastgoed

Heb je interesse in bouwrecht, huurrecht en/of aanbestedingsrecht en ben je toe aan de volgende stap in je carrière of wil je die juist een vliegende start geven? Dan maken wij graag kennis met jou.

Advocaat-medewerker met een focus op bouwrecht

Advocaat-medewerker met een focus op bouwrecht

Ben jij een goede advocaat-medewerker met een focus op het bouwrecht? Lees verder om te zien welke kansen wij jou bieden. Ook als je al gevorderd advocaat-stagiaire bent binnen het bouwrecht, is dit een mooie kans.

Advocaat-medewerker algemeen bestuursrecht en omgevingsrecht

Ben jij een goede advocaat, ambitieus en heb je een goede basis in het algemeen bestuursrecht en omgevingsrecht? Wil je een volgende stap maken om je eigen praktijk vorm te gaan geven? Dan maken wij graag kennis met jou.

Student-stagiair

Wil je graag op een uitgebreide manier kennismaken met de advocatuur? Wij bieden masterstudenten de mogelijkheid een kijkje bij ons in de keuken te nemen en zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde student-stagiair(e)s.

Kneppelhout - Stappenplan sollicitatieprocedure

Stappenplan sollicitatieprocedure

Wij houden van duidelijkheid. Heb je interesse om te werken bij ons advocatenkantoor, dan vertellen we je graag wat je kunt verwachten tijdens de sollicitatieprocedure.

Kom bij ons werken

We zijn altijd op zoek naar talent

  Upload hier jouw CV
  Upload hier een ander document
  Marije Levering

  Marije Levering
  HR Manager

  Telefoon: +31 (0) 10 400 5116
  Mobiel: +31 (0) 6 824 410 09
  E-mail: mle@kneppelhout.nl