Klanten
staan centraal
40+ jaar
juridisch expert
Nationaal
en internationaal
Neem contact op
Céline Goedhart

Céline Goedhart

Advocaat

Telefoon +31 (0) 10 400 51 18

Mobiel     +31 (0) 6 455 130 66

Email        cg@kneppelhout.nl

Ontmoet Céline

Céline is sinds juli 2023 werkzaam bij Kneppelhout. Daarvoor was zij zes jaar advocaat bij een ander Rotterdams advocatenkantoor dat gespecialiseerd is in het internationale handelsrecht en arbitrage, waar zij veel ervaring heeft opgedaan in de behandeling van internationale commerciële geschillen.

Céline en Kneppelhout

Céline is werkzaam op de sectie Handel, Industrie en Logistiek. Zij houdt zich met name bezig met (grensoverschrijdende) handels- en commerciële geschillen, transportrecht en arbitrage. “Tijdens mijn rechtenstudie raakte ik geïnteresseerd in internationale geschillen waarbij verschillende rechtstelsels en culturen een rol spelen. Na enkele gesprekken met Kneppelhout-medewerkers bleek al snel dat de internationale handelspraktijk van Kneppelhout daarom een goede match voor mij was. De Rotterdamse mentaliteit en informele sfeer op kantoor spraken me erg aan.”

Céline privé

Céline is een fanatieke tennisster en padelspeler. Daarnaast houdt ze ervan de gezelligheid op te zoeken in de horeca met vrienden en familie.

Specialismen

Branches