Klanten
staan centraal
40+ jaar
juridisch expert
Nationaal
en internationaal
Neem contact op

Branches

Advocaten met kennis van uw branche

Inlevingsvermogen, vragen stellen, luisteren en vertalen is cruciaal en zou eigenlijk gemeengoed moeten zijn. Weten wat er in uw sector speelt en het business perspectief begrijpen is dat wat een business partner onderscheidt van een ‘gewone’ advocaat.

Door samen te werken in brancheteams, specialismen te combineren, de actualiteit te volgen en branchespecifieke activiteiten te ontplooien willen we onze meerwaarde verder vergroten en accentueren.

Bouwen, wonen en omgeving

Onze specialisten begeleiden onder meer gemeenten, waterschappen en corporaties bij gebiedsontwikkeling en herontwikkeling.

Handel, transport en logistiek

Het team Handel transport en logistiek richt zich op logistieke dienstverleners, handelshuizen, verladers, importeurs, exporteurs en verzekeraars.

Overheid en instellingen

Ons team Overheid en instellingen heeft veel kennis van en ervaring met algemeen bestuursrecht, Wet open overheid, subsidies en staatsrecht.

Voedsel en landbouw

Ons team Voedsel en landbouw is op de hoogte van de juiste regelgeving en helpt u met de juridische vraagstukken en activiteiten.

Neem contact op

We zijn benieuwd met welk juridisch vraagstuk we u kunnen helpen. Vul onderstaand formulier in en ontvang direct advies.

    Waar kunnen we u mee helpen? Algemene vraagArbeidsrechtAziëDouane sancties en exportcontroleHandel industrie en logistiekIntellectueel EigendomOndernemingsrechtVastgoed- en omgevingsrecht