Klanten
staan centraal
40+ jaar
juridisch expert
Nationaal
en internationaal
Neem contact op
Jim Stoop

Jim Stoop

Advocaat

Telefoon +31 (0) 10 – 400 51 26

Mobiel     +31 (0) 6 – 577 173 51

Email        jis@kneppelhout.nl

Ontmoet Jim

Sinds september 2022 is Jim werkzaam als advocaat bij Kneppelhout. Daarvoor is hij enkele jaren bij een bewindvoerderskantoor werkzaam geweest. Een hbo-bachelor Commerciële Economie heeft al vroeg zijn interesse in het ondernemingsrecht gewekt. In 2022 studeerde hij af aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, in de richting Ondernemingsrecht waar hij eerder ook de bachelor Rechtsgeleerdheid behaalde.

Jim en Kneppelhout

Jim heeft in mei en juni 2022 een student-stage gelopen bij Kneppelhout. Door de goede sfeer op het kantoor en de brede begeleiding heeft hij er uiteindelijk voor gekozen om bij Kneppelhout terug te komen. Hij maakt nu onderdeel uit van de sectie Ondernemingsrecht. Vooral Mergers & Acquisitions (M&A) spreekt hem aan. “Door middel van fusies en overnames kan je een waardevolle, duurzame en efficiënte structuur creëren die de efficiëntie en kwaliteit van een onderneming kunnen bevorderen.”

Jim privé

In zijn vrije tijd is Jim te vinden op de hockeyclub. Naast trainen en hockeyen maakt hij als vrijwilliger onderdeel uit van de zaalcommissie.

Specialismen