Klanten
staan centraal
40+ jaar
juridisch expert
Nationaal
en internationaal
Direct juridisch advies
Ingomar Souren Kneppelhout advocaten Rotterdam

Ingomar Souren

Partner, advocaat

Telefoon+31 (0) 10 400 51 76

Mobiel    +31 (0) 6 132 110 28

Email      in@kneppelhout.nl

Ontmoet Ingomar

Ingomar is een advocaat in hart en nieren. Sinds 2008 is hij aandeelhouder bij Kneppelhout en hoofd van het team Overheid en Vastgoed. Na afronding van zijn studie rechten aan de Erasmus Universiteit Rotterdam heeft hij eerst gewerkt als bedrijfsjurist en vervolgens als rechter in opleiding. Sinds zijn beëdiging tot advocaat in 1999 kan hij al zijn passie en ervaring kwijt in zijn zaken: kort en praktisch als het kan en juridisch op het scherpst van de snede en uitgebreid als het moet.

Hij houdt zich vooral bezig met het adviseren en procederen over kwesties op het grensvlak van privaat- en bestuursrecht. Dit betreffen vraagstukken op het gebied van onder meer bouw-, aanbestedings-, en huurrecht en diverse contracten op deze gebieden, inclusief PPS-constructies, maar bijvoorbeeld ook de Wet openbaarheid van bestuur (Wob) en staatssteun. Ingomar heeft de post-doctorale Grotius specialisatie opleiding Algemeen Bestuursrecht afgerond en doceert het vak Bestuursrecht ten behoeve van de beroepsopleiding van advocaten.

Ingomar en Kneppelhout

“Ik ben oprecht geïnteresseerd in bouwen en vastgoed. Ik ben lid van diverse vastgoed-netwerken en ben betrokken geweest bij een groot aantal projecten in Rotterdam en verre omgeving. Hierdoor kan ik zo praktisch mogelijk met de klant meedenken. Ik denk graag in oplossingen in plaats van problemen.”

Ingomar privé

“Ik woon met mijn vrouw en drie kinderen in het pittoreske vestingstadje Willemstad. Ons huis is ons privé-vastgoedproject. Het betreft een rijksmonument uit 1585, dat in de afgelopen vijf jaar met veel liefde en geduld van de grond af volledig is gerestaureerd. Naast karate en motorrijden, zeil ik graag. Ook geniet ik van kunst met een grote en een kleine K, waarbij theater Walhalla een van mijn favorieten is.”

Specialismen

Branches