Klanten
staan centraal
40+ jaar
juridisch expert
Nationaal
en internationaal
Neem contact op
Ingomar Souren

Ingomar Souren

Bestuur, Partner, Advocaat

Telefoon+31 (0) 10 400 51 76

Mobiel    +31 (0) 6 132 110 28

Email      in@kneppelhout.nl

Ontmoet Ingomar

Ingomar is een advocaat in hart en nieren. Sinds 2008 is hij partner bij Kneppelhout. Na afronding van zijn studie rechten aan de Erasmus Universiteit Rotterdam heeft hij eerst gewerkt als bedrijfsjurist en vervolgens als rechter in opleiding. Sinds zijn beëdiging tot advocaat in 1999 kan hij al zijn passie en ervaring kwijt in zijn zaken: kort en praktisch als het kan en juridisch op het scherpst van de snede en uitgebreid als het moet.

Hij houdt zich vooral bezig met het adviseren en procederen over kwesties op het grensvlak van privaat- en bestuursrecht. Dit betreffen vraagstukken op het gebied van onder meer bouw-, aanbestedings-, en huurrecht en diverse contracten op deze gebieden, inclusief PPS-constructies, maar bijvoorbeeld ook de Wet openbaarheid van bestuur (Wob) en staatssteun. Ingomar heeft de post-doctorale Grotius specialisatie opleiding Algemeen Bestuursrecht afgerond.

Ingomar en Kneppelhout

“Ik ben oprecht geïnteresseerd in bouwen en vastgoed. Ik ben lid van diverse vastgoed-netwerken en ben betrokken geweest bij een groot aantal projecten in Rotterdam en verre omgeving. Hierdoor kan ik zo praktisch mogelijk met de klant meedenken. Ik denk graag in oplossingen in plaats van problemen.”

Ingomar privé

“Ook privé ben ik niet onbekend met bouwen en verbouwen. Ons vorige huis was een rijksmonument dat we volledig hebben gerestaureerd, terwijl ons huidige huis een ware Funda Makeover heeft ondergaan. Karate en motorrijden zijn mijn grote passies. Verder houd ik mij op lokaal niveau graag bezig met politiek en plaatselijk bestuur.”

Specialismen

Branches