Klanten
staan centraal
40+ jaar
juridisch expert
Nationaal
en internationaal
Neem contact op
Boudewijn van Nieuwenhuijzen

Boudewijn van Nieuwenhuijzen

Advocaat

Telefoon +31 (0)10 710 46 04

Mobiel    +31 (0)6 818 707 13

Email      bn@kneppelhout.nl

Ontmoet Boudewijn

Vanaf 2013 studeerde Boudewijn aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam, waar hij in 2018 zijn Master Privaatrecht behaalde. Tijdens een tussenjaar is Boudewijn in maart 2017 in dienst getreden bij Kneppelhout als student-stagiair op de sectie Vastgoed & Bestuursrecht. Nu deze stageperiode van twee maanden beide partijen erg goed beviel, is Boudewijn niet meer bij Kneppelhout weggegaan. Boudewijn houdt zich onder meer bezig met het bouwrecht, aanbestedingsrecht, huurrecht en het vastgoedrecht in meer algemene zin.

Boudewijn en Kneppelhout

“Tijdens mijn periode als student-stagiair heb ik Kneppelhout leren kennen als een kantoor waar keihard gewerkt wordt om een optimaal resultaat te bereiken voor onze klanten. Wat mij als student-stagiair ook erg aansprak was de open bedrijfscultuur en de Rotterdamse mentaliteit die er heerst. In combinatie met de uitdagende werkzaamheden zorgde dit ervoor dat ik me vrijwel direct op mijn plek voelde. Ik twijfelde dan ook geen moment toen mij werd gevraagd om in dienst te blijven bij Kneppelhout. Voorgenoemde omstandigheden creëren voor mij een ideale basis om onze klant optimaal van dienst te kunnen zijn.”

Boudewijn privé

Zijn vrije tijd brengt Boudewijn graag door met familie en vrienden. Zijn grote hobby is voetballen. Vanaf zijn achtste speelt Boudewijn bij de lokale voetbalvereniging, waar hij tevens jeugdtrainer en scheidsrechter is. Daarnaast duikt hij graag de sportschool in en houdt hij van een goede film of serie.

Specialismen

Branches