Klanten
staan centraal
40+ jaar
juridisch expert
Nationaal
en internationaal
Neem contact op
Boudewijn van Nieuwenhuijzen

Boudewijn van Nieuwenhuijzen

Advocaat

Telefoon +31 (0)10 710 46 04

Mobiel    +31 (0)6 818 707 13

Email      bn@kneppelhout.nl

Ontmoet Boudewijn

Sinds 2017 is Boudewijn werkzaam bij Kneppelhout op de afdeling vastgoedrecht en omgevingsrecht. Boudewijn richt zich met zijn werkzaamheden met name op het huurrecht, waarover hij klanten adviseert en bijstaat in procedures bij rechtbanken en gerechtshoven. Daarnaast geeft Boudewijn met enige regelmaat presentaties over het huurrecht en is hij auteur voor het tijdschrift Huurrecht In Praktijk (HIP).

Boudewijn en Kneppelhout

“Ik heb Kneppelhout leren kennen als een kantoor waar keihard gewerkt wordt om een optimaal resultaat te bereiken voor onze klanten. Het belang van de klant staat altijd voorop en de Rotterdamse mentaliteit is duidelijk aanwezig. Wat mij ook erg aanspreekt is de open bedrijfscultuur en de ruimte die er is voor persoonlijke ontwikkeling. In combinatie met de uitdagende werkzaamheden en dossiers vormt dit voor mij de ideale basis om onze klanten optimaal van dienst te kunnen zijn.”

Boudewijn privé

Zijn vrije tijd brengt Boudewijn graag door met familie en vrienden. Zijn grote hobby is voetballen. Vanaf zijn achtste speelt Boudewijn bij de lokale voetbalvereniging, waarvoor hij nog altijd meermaals per week heen en weer rijdt vanuit Rotterdam. Daarnaast duikt Boudewijn regelmatig de sportschool in en gaat hij graag de deur uit voor een hapje eten.

Specialismen

Branches