Klanten
staan centraal
40+ jaar
juridisch expert
Nationaal
en internationaal
Neem contact op
Eline Cleijman

Eline Cleijman

Advocaat

Telefoon +31 (0)10 400 5160

Mobiel    +31 (0) 6 823 642 82

Email      ec@kneppelhout.nl

Ontmoet Eline

In februari 2020 heeft Eline haar master Rechtsgeleerdheid aan Tilburg University afgerond. Tijdens haar bachelor heeft Eline een half jaar in Porto gestudeerd en gedurende haar master verschillende stages gelopen bij kleine en middelgrote advocatenkantoren. Ook is zij een jaar werkzaam geweest als vrijwilliger bij de stichting Rechtswinkel Best. Tijdens haar master is zij erachter gekomen dat haar interesse ligt bij het arbeidsrecht.

Eline en Kneppelhout

Sinds augustus 2020 is Eline werkzaam bij Kneppelhout op de sectie arbeidsrecht. “Het arbeidsrecht is voor mij een dynamisch rechtsgebied, het is constant in ontwikkeling. Niet alleen op economisch vlak, maar ook de veranderingen in de wetgeving maken het voor mij interessant en uitdagend. Naast de commerciële kant die het arbeidsrecht kent, spreekt vooral de menselijke en emotionele kant van het arbeidsrecht mij aan.”

Eline privé

In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met vrienden en familie. Daarnaast vind ik het leuk om te koken, lekker te eten, te borrelen met vrienden en te sporten.

Specialismen