Klanten
staan centraal
40+ jaar
juridisch expert
Nationaal
en internationaal
Neem contact op
Britt van Beveren

Britt van Beveren

Advocaat

Telefoon +31 (0) 10 400 51 24

Mobiel     +31 (0) 6 820 800 68

Email        bb@kneppelhout.nl

Ontmoet Britt

Sinds mei 2022 is Britt werkzaam bij Kneppelhout. Ze is afgestudeerd in Privaatrecht aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Tijdens haar master heeft zij twee (extra) vakken van de master Maritime & Transport Law gevolgd. Door het volgen van deze vakken in combinatie met een maritieme familie is Britt overstag gegaan naar deze interessante praktijk. Ze heeft zeker niet stil gezeten tijdens haar studententijd en veel bestuurs-en commissiewerk verricht.

Britt en Kneppelhout

Britt maakt onderdeel uit van de secties Handel, Industrie & Logistiek. Ze houdt zich vooral bezig met exportcontroles en sancties. De internationale handel (en een klein beetje natte praktijk) spreekt haar aan, omdat het om grote en invloedrijke zaken gaat. Britt zat zelf enkele maanden in het buitenland toen zij in aanraking kwam met Kneppelhout. “Het flexibele en warme contact maakte mij ontzettend enthousiast om bij terugkomst direct aan de slag te gaan bij Kneppelhout”. Dit beeld heeft zich in de praktijk ook zeker bevestigd.

Britt privé

In haar vrije tijd is Britt fanatiek sporter: volleyballen, hardlopen en de sportschool. Daarnaast grijpt zij haar vrije weekenden aan om erop uit te gaan en vrienden/familie te ontmoeten.

Specialismen

Branches