Klanten
staan centraal
40+ jaar
juridisch expert
Nationaal
en internationaal
Neem contact op
Marc Padberg

Marc Padberg

Partner, Senior Partner, Advocaat

Telefoon+31 (0) 10 400 51 00

Email       mpd@kneppelhout.nl

Ontmoet Marc

Marc is de Senior Partner van Kneppelhout. Inmiddels teruggetreden als Managing Partner richt hij zich op de business, bouwt hij aan nieuwe initiatieven en begeleidt hij jong talent.

Marc is een allround en zeer ervaren Commercial- & Litigation Lawyer met groot gevoel voor mensen, zaken en situaties. Hij wordt ook regelmatig aangezocht als arbiter of mediator. Zijn belangrijkste expertise ligt op het gebied van internationale handel, sancties en export control, verzekering, transport (Sea, Air & Road) en havenactiviteiten. Chambers schreef in 2011 over hem: ‘Indrukwekkende deskundigheid bij het behandelen van complexe zaken.’ Marc is als arbiter en mediator verbonden aan UNUM.

Om zijn inzichten te delen en het vak te verrijken, publiceerde hij talrijke artikelen voor nationale en internationale juridische tijdschriften. Mede hierdoor is hij een veel gevraagd spreker op seminars en congressen. Marc is nog steeds jong van hart, enthousiast en actief, zowel in zijn werk als privé.

Kneppelhout is onder andere lid van ICC, Integrity International, NMT, Fenex en de VNAB. Marc is (buitengewoon) lid en binnen Kneppelhout de contactpersoon.

Marc en Kneppelhout

“Ik geloof dat het altijd beter kan, zeker in de juridische dienstverlening, en in de achterkant van het gelijk. Bij Kneppelhout denken ze ook zo. Ik zoek graag naar de redelijkheid en kan mij goed verplaatsen in de wereld van de klant. Verder houd ik van tennissen, roeien, skiën en wandelen en wil graag winnen. Of – liever nog – een voor ieder der betrokkenen bevredigende regeling bereiken. Ik heb een zwak voor mensen en houd ervan om als team te werken en te zien hoe jonge mensen zich ontwikkelen en zaken aanpakken. In vrijheid en met verantwoordelijkheid. Advocaat is het mooiste vak dat er is. Kwaliteit en de klant staan voorop. Plezier maken vormt daar niettemin ook een wezenlijk onderdeel van.”

Specialismen

Branches