Klanten
staan centraal
40+ jaar
juridisch expert
Nationaal
en internationaal
Neem contact op
Jan Hendrik Vogelsang

Jan Hendrik Vogelsang

Advocaat

Telefoon+31 (0) 10 400 51 21

Mobiel    +31 (0) 6 139 675 63

Email      jvo@kneppelhout.nl

Ontmoet Jan Hendrik

Jan Hendrik heeft aan de Universiteit Leiden rechten en geschiedenis gestudeerd. Het is tijdens de studie rechten dat hij het Ondernemings- en Europees Recht ontdekte en zich daar verder in wilde specialiseren. Jan Hendrik heeft daarom tijdens zijn bachelor buiten curriculair de Minor European Union Studies behaald en gekozen voor de master Ondernemingsrecht, waarin hij in 2015 afstudeerde. Tijdens zijn studie heeft Jan Hendrik diverse student-stages gelopen. Het is tijdens zijn stage bij Kneppelhout dat hij het kantoor heeft leren kennen en na zijn afstuderen ook direct in dienst is gekomen.

Jan Hendrik en Kneppelhout

Binnen Kneppelhout is Jan Hendrik werkzaam op de sectie ondernemingsrecht. Daar houdt hij zich bezig met het adviseren van klanten op het gebied van herstructureringen, zekerheden en faillissementen. Het gaat dan zowel om bedrijven die groeien en daarom te maken krijgen met complexe financieringsbehoeftes als bedrijven in moeilijkheden. Daarnaast adviseert Jan Hendrik ook veelvuldig klanten op het gebied van (Europees) consumentenrecht.

Jan Hendrik privé

“In mijn vrije tijd combineer ik graag een vakantie met zon en historische plekken. Zo geef ik invulling aan mijn andere passie: de Europese geschiedenis.”

Specialismen