Klanten
staan centraal
40+ jaar
juridisch expert
Nationaal
en internationaal
Neem contact op
Evert-Karel Ditvoorst

Evert-Karel Ditvoorst

Partner, Advocaat

Telefoon +31 (0) 10 400 51 41

Mobiel      +31 (0) 6 268 984 36

Email        ekd@kneppelhout.nl

Ontmoet Evert-Karel

Evert-Karel is sinds 1999 werkzaam als advocaat bij Kneppelhout. Sinds 2007 als partner. Evert-Karel houdt zich binnen het ondernemingsrecht met name bezig met het vennootschapsrecht. Dat betekent advies over aandeelhouders-, samenwerkings- en overnameovereenkomsten en geschillen daarover (Corporate Litigation, waaronder arbitrages en procedures bij de Ondernemingskamer). Een ander aspect van het vennootschapsrecht is de advisering over de vennootschappelijke organisatie (Corporate Governance). Zijn ruime ervaring stelt hem in staat de klant te begrijpen en daar to-the-point mee van gedachten te wisselen. Ook op strategisch en commercieel niveau. Met een rustige, doortastende aanpak probeert hij het doel van de klant te bereiken.

Evert-Karel heeft veel ervaring met procedures over bestuurdersaansprakelijkheid, aandeelhoudersgeschillen en besluitvorming binnen een onderneming. Samen met de klant wordt de beste processtrategie gekozen.

Evert-Karel en Kneppelhout

“De mensen binnen Kneppelhout zijn de kracht van het kantoor. Open, kundig en bijzonder prettig om mee samen te werken.”

Specialismen