Klanten
staan centraal
40+ jaar
juridisch expert
Nationaal
en internationaal
Neem contact op
Victor Zheng

Victor Zheng

Manager China Practice

Telefoon+31 (0) 10 400 51 35

Mobiel    +31 (0) 6 109 893 33

Email       vz@kneppelhout.nl

Ontmoet Victor

Victor trad in 2015 in dienst bij Kneppelhout als senior consultant en werkt nu als China Desk Manager bij Kneppelhout. Voordat hij bij Kneppelhout in dienst trad, heeft Victor gewerkt voor zowel Nederlandse als internationale advocatenkantoren in Shanghai, alsmede voor Economische Zaken van het Nederlandse Consulaat-Generaal in Shanghai. Victor behaalde zijn LLB in burgerlijk en handelsrecht in China en een LLM in International Business Law aan de Vrije Universiteit Amsterdam.

Victor en Kneppelhout

Victor’s belangrijkste verantwoordelijkheden bij Kneppelhout zijn het begeleiden van China-gerelateerde investeringen en handel in Nederland. Voornamelijk op het gebied van vennootschapsrecht, fusies en overnames, arbeidsrecht, internationale handel & logistiek, exportcontrole & sancties, IP&ICT, GDPR compliance, bestuursrecht, onroerend goed, procesvoering & arbitrage. Via het uitgebreide netwerk van Kneppelhout in Europa kan Victor ook Chinese bedrijven bijstaan bij hun expansie in verschillende EU-landen.

Daarnaast heeft Victor ook ervaring met het adviseren over juridische kwesties met betrekking tot uitgaande investeringen vanuit de EU naar China, in het bijzonder met betrekking tot de aspecten van directe buitenlandse investeringen in China en commerciële contracten onder de Chinese wetgeving.

Victor privé

Victor reist vaak en veel, en staat in het weekend graag met zijn vrienden op de squashbaan.

Specialismen