Klanten
staan centraal
40+ jaar
juridisch expert
Nationaal
en internationaal
Neem contact op
Thijs Verwoerd

Thijs Verwoerd

Advocaat

Telefoon+31 (0) 10 400 51 98

Mobiel    +31 (0) 6 510 466 08

Email       thv@kneppelhout.nl

Ontmoet Thijs

Thijs heeft de bachelor Rechtsgeleerdheid afgerond aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. In 2021 studeerde hij af in de richting Maritime & Transport Law. Tijdens zijn bachelor heeft hij een half jaar in Oslo (Noorwegen) gewoond als exchange-student. Hier volgde hij de vakken Human Rights Law, Comparative Private Law en European Competition Law.

Hij is werkzaam op de sectie Vastgoed- en Omgevingsrecht. Het mooiste aan de advocatuur vindt hij het vinden van oplossingen voor problemen waar de klanten van Kneppelhout tegenaan lopen en ook echt van meerwaarde voor de klanten te zijn.

Thijs en Kneppelhout

In 2021 heeft Thijs al twee maanden bij Kneppelhout stage gelopen. Begin 2022 reageerde hij op een openstaande vacature en per 1 maart 2022 is hij werkzaam bij Kneppelhout op de sectie Vastgoed- en Omgevingsrecht.

“Ik wilde graag bij Kneppelhout werken vanwege de prettige bedrijfscultuur in combinatie met het werken in juridisch uitdagende dossiers. De lat wordt hoog gelegd bij Kneppelhout en tegelijkertijd is iedereen bij Kneppelhout goed benaderbaar. Bij iedereen kan je binnenlopen; van staf en secretariaat tot advocaat-medewerker en advocaat-partner.”

Thijs privé

Thijs brengt zijn vrije tijd graag door met zeilen, hardlopen en skiën.

Specialismen