Klanten
staan centraal
40+ jaar
juridisch expert
Nationaal
en internationaal
Neem contact op
René de Ruiter

René de Ruiter

Financieel directeur

Telefoon+31 (0) 10 400 51 32

Mobiel    +31 (0) 6 516 146 64

Email       rdr@kneppelhout.nl

Ontmoet René

René is sinds 2000 werkzaam bij Kneppelhout. Hij is begonnen als Office Manager met een sterke focus op financiën en sinds 2008 is hij Financieel Directeur. In die hoedanigheid is hij verantwoordelijk voor de volledige financiële huishouding van het kantoor. Voordat hij bij Kneppelhout in dienst trad, heeft hij 13 jaar in diverse functies binnen de accountancy gewerkt. René kent Kneppelhout al uit die periode, hij zette zijn eerste schreden binnen het kantoor in 1989.

René en Kneppelhout

“Ik hecht veel waarde aan het opbouwen en onderhouden van langdurige relaties op basis van wederzijds vertrouwen, met respect en met ruimte voor humor. Mijn langdurige carrière bij Kneppelhout geeft al aan dat deze waarden ook daar hoog in het vaandel staan. Door de sterk veranderende markt van de advocatuur is adequate en tijdige (financiële) managementinformatie een vereiste om voorop te (blijven) lopen; een uitdaging waar ik samen met mijn medewerkers met veel plezier en inzet aan werk. ICT speelt hierbij een steeds grotere rol, een onderwerp waar ik veel affiniteit mee heb.”

René privé

“In mijn vrije tijd fiets ik graag, het liefst in verre en exotische oorden zoals de Himalaya, de Andes of de Rocky Mountains. Verder ben ik bestuurslid van een Stichting die in West-Brabant jaarlijks een historische wielerkoers organiseert.”