Klanten
staan centraal
40+ jaar
juridisch expert
Nationaal
en internationaal
Neem contact op

Azië

Azië

Wij doen er alles aan om het ondernemen in Azië voor u nog succesvoller te laten worden. Zo heeft economische grootmacht China al jaren onze bijzondere aandacht. Veel Nederlandse bedrijven doen al zaken met China en bouwen op de juridische maar ook op de taalkundige en culturele support van onze uitgebreide China Practice. 

Met meer dan 10 jaar ervaring in het assisteren van bedrijven bij het betreden van de Aziatische markten bieden wij meer dan alleen juridisch advies: Met de hands-on mentaliteit en de scherpe tarieven waar wij om bekend staan helpen wij u om de juiste contacten te leggen en komen samen met u tot de beste strategie voor succes in Azië.

Uw uitdagingen

Als uw raadgever met zowel juridische als zakelijke expertise stellen wij ons uitgebreide netwerk in China voor u open. Of het nu gaat om het oprichten van uw eigen onderneming, import, export, het beschermen van intellectueel eigendom of een juridische controle op uw bestaande Chinese activiteiten: wij zorgen dat dit op de juiste en meeste efficiënte wijze gebeurt.

Wij hebben Chinese juristen en Nederlandse China-experts op ons kantoor in Rotterdam werkzaam. Wij werken samen met partners in alle grote steden in China, of dat nu Peking, Shanghai, Chengdu, Chongqing of Hong Kong is. We spreken u aan in uw taal, zorgen ervoor dat de juiste mensen werken aan uw succes en gaan Aziatisch ver in onze aandacht en service.

Onze expertise

Onze dienstverlening bestaat uit adviseren, procederen en het maken van contracten op het gebied van: export- en import, distributieovereenkomsten, disputen met Chinese partijen, het opzetten en structureren van vestigingen in China, bescherming van intellectueel eigendom in China, onderhandelingen met Chinezen, due diligence, M&A activiteiten, en meer.

Team advocaten Azië

Advocaten die net zo goed vanuit de business denken, als vanuit het wetboek. Dat is ons handelsmerk. Met meer dan 10 jaar ervaring in het assisteren van bedrijven bij het betreden van de Aziatische markten bieden wij meer dan alleen juridisch advies.

Multidisciplinair. Ook als uw vraagstuk een bestuurdersaansprakelijkheid of internationale uitdaging betreft, behartigen wij uw belangen. Daarvoor werken wij samen met onze collega advocaten van arbeidsrecht, ondernemingsrecht, vastgoed- en omgevingsrecht, douane, sancties en exportcontrole en handel, industrie en logistiek. Zo klein als kan, zo groot als nodig is: als full-service kantoor hebben wij alle kennis in huis.

Lees meer over ons

Neem contact op

We zijn benieuwd met welk juridisch vraagstuk we u kunnen helpen. Vul onderstaand formulier in en ontvang direct advies.

  Job Bezemer

  “Wij doen er alles aan om het ondernemen in Azië voor u nog succesvoller te laten worden. Zo heeft economische grootmacht China al jaren onze bijzondere aandacht.”

  Job Bezemer
  Partner, Advocaat

  Telefoon  +31 (0) 10 400 51 59
  Mobiel      +31 (0) 6 427 813 78
  Email        jbz@kneppelhout.nl