Klanten
staan centraal
40+ jaar
juridisch expert
Nationaal
en internationaal
Neem contact op

Over ons

Over Kneppelhout Advocaten

Elke vraag is anders, en geen antwoord is hetzelfde. Dat vraagt om inventieve advocaten die praktisch denken en doelgericht handelen. Juridisch scherp zijn waar het moet en verbinden waar het kan. Dat is hoe wij het verschil maken voor onze klanten.

Vooruitstrevende oplossingen vragen om brede kennis. Daarom werken wij multidisciplinair, met de kwaliteit van een high-end kantoor en het warme contact van een familiair kantoor. Intensief en betrokken, dat is hoe wij samenwerken met klanten en collega’s.

Zo halen we het beste uit onszelf en het beste uit de zaak. Al sinds 1979. 

Wie we zijn

Advocatenkantoor in Rotterdam

Wij zijn Kneppelhout, een vooruitstrevend advocatenkantoor in Rotterdam. Wij bieden oplossingen die onze klanten echt verder helpen. Vooruitgang boeken, dat is waar alle advocaten zich voor inzetten. Elke dag opnieuw.

Niet door simpelweg de regels op te sommen, maar door het recht praktisch toe te passen. Niet louter zeggen dat iets niet kan, maar in de context van uw organisatie kijken wat er wel kan. Want onze advocaten denken net zo goed vanuit uw business, als vanuit het wetboek.  

En dat is precies waar we bekend om staan.  

Wat we doen

Vooruitgang boeken met juridische oplossingen

Als full-service kantoor hebben wij alle kennis onder één dak om te adviseren, te procederen en te bemiddelen. Onze specialisten zijn thuis in het arbeidsrecht, bestuursrecht, ondernemingsrecht, handels-  en transportrecht en vastgoedrecht en weten wat er in uw sector speelt. Afgestemd op uw vraagstuk, stellen we het juiste multidisciplinaire team samen om voor u het verschil te maken.

Ons handelsmerk

Dat zijn onze Rotterdamse roots

  • Vooruitgang – Dat is wat ons drijft.
  • Ondernemend – Wij denken verder dan het wetboek en willen elke dag vooruit.
  • Pragmatisch – Wij doen, denken en communiceren duidelijk en transparant.
  • Betrokken –  Wij zijn bereikbaar en reageren snel.
  • Samen – Wij zijn sterker als we samenwerken. Met u en met elkaar.
Onze klanten

Klanten in binnen- en buitenland

Wij werken voor klanten actief in de handel, retail, industrie, maritieme sector, transport, export, bouw, renewable energy, fintech, vastgoed en overheid.  Voor ondernemers die willen groeien, handeldrijven, dienstverlenen, financieren en exporteren. In binnen- en buitenland.

Dat is het voordeel van een full-service kantoor: we zijn zo klein als kan en zo groot als nodig is.

Onze kernwaarden

Ondernemend

Wij denken verder dan het wetboek en willen elke dag vooruit.

Pragmatisch

Wij doen, denken en communiceren duidelijk en transparant.

Samen

Wij zijn sterker als we samenwerken. Met u en met elkaar.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Ondernemend. Pragmatisch. Samen. Dit zijn onze kernwaarden en bepalend voor hoe we samenwerken, intern en met onze klanten. Deze kernwaarden zijn ook leidend binnen ons beleid van maatschappelijk verantwoord ondernemerschap.

Want niet alleen leveren we een bijdrage aan de groei en ontwikkeling van onze medewerkers en klanten, we steunen ook diverse (inter)nationale goede doelen en initiatieven. Zo waren wij eerder Unicef Business Buddy en steunen wij momenteel Beat Cycling, Stichting De hond kan de was doen, Lawyers for Lawyers, World Police & Fire Games en Transparency International.

Zo geven we samen betekenis aan onze kernwaarden, ook voor anderen.

Kneppelhout advocaat advocaten Rotterdam

Kneppelhout steunt Transparency International

Daarnaast zijn wij aangesloten als institutioneel lid bij Transparency International Nederland. Transparency International NL is een non-gouvernementele organisatie met als voornaamste doel het bestrijden van (inter)nationale corruptie en het bewerkstelligen van transparantie in de integriteit van de Nederlandse samenleving. Wij onderschrijven de doelstellingen van Transparency International NL volledig en zjin ons bewust van onze rol binnen de maatschappij als juridisch dienstverlener. Mede in het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen treden wij op als pleitbezorger van de strijd tegen corruptie en vóór transparantie. Wij steunen Transparency International NL daarom graag bij het behalen van haar doelstellingen.

Met wie we werken

Onze klanten

Kom jij ons team versterken?

Vooruitstrevende oplossingen vragen om brede kennis. Daarom werken wij multidisciplinair, met de kwaliteit van een high-end kantoor en het warme contact van een familiair kantoor. Intensief en betrokken, dat is hoe wij samenwerken met cliënten en collega’s.

Het werk is niet alleen juridisch inhoudelijk, maar je bouwt ook mee aan de verdere ontwikkeling van kantoor. Dit gebeurt allemaal in een informele sfeer. En natuurlijk is er ook tijd voor gezelligheid en ontspanning. Daarnaast werk je vanuit een kantoor met een fantastisch uitzicht over de skyline van Rotterdam.

Neem contact op

We zijn benieuwd met welk juridisch vraagstuk we u kunnen helpen. Vul onderstaand formulier in en ontvang direct advies.

    Waar kunnen we u mee helpen? Algemene vraagArbeidsrechtAziëDouane sancties en exportcontroleHandel industrie en logistiekIntellectueel EigendomOndernemingsrechtVastgoed- en omgevingsrecht