Klanten
staan centraal
40+ jaar
juridisch expert
Nationaal
en internationaal
Direct juridisch advies
Rogier van Huussen Kneppelhout advocaten Rotterdam

Rogier van Huussen

Advocaat

Telefoon+31 (0) 10 400 51 81

Mobiel    +31 (0) 6 238 880 35

Email       rh@kneppelhout.nl

Ontmoet Rogier

Rogier heeft halverwege 2016 zijn master rechten aan de Vrije Universiteit te Amsterdam behaald. Zijn bachelor volgde hij aan de Universiteit Utrecht. Rogier heeft daarnaast nog een halfjaar in China (Beijing) gestudeerd. Tijdens zijn studententijd heeft hij verscheidene werkervaringen opgedaan, zowel binnen het bedrijfsleven als in de advocatuur.

Na zijn afstuderen is hij aan de slag gegaan als consultant bij een internationaal consultancykantoor, waar hij bij enkele van de grootste banken projecten heeft verricht. Deze opgedane ervaringen in het bedrijfsleven, advocatuur en zijn juridische achtergrond maakt dat hij (juridische) problemen goed vanuit het oogpunt van een organisatie kan benaderen.

Rogier en Kneppelhout

Sinds januari 2018 is Rogier werkzaam bij Kneppelhout, op de afdeling arbeidsrecht. Daar houdt hij zich bezig met alle facetten van het arbeidsrecht, van ontslagen tot medezeggenschap, van concurrentie- en relatiebedingen tot en met advisering over arbeidsvoorwaarden. Met al uw vragen die verband houden met een situatie op de werkvloer, kunt u bij hem terecht. Dat het arbeidsrecht naast een commerciële ook een menselijke, emotionele kant kent, maakt dat dit rechtsgebied Rogier op zijn lijf is geschreven.

Rogier heeft van 2018 tot en met 2021 met succes de beroepsopleiding voor advocaten doorlopen en momenteel volgt hij de postacademische specialisatieopleiding arbeidsrecht aan de Grotius Academie.

Daarnaast is Rogier lid van de Vereniging voor Arbeidsrecht en is hij geregistreerd in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten (NOvA).

Rogier privé

Zijn vrije tijd besteedt Rogier graag aan vrienden, familie en sport.

Specialismen