Klanten
staan centraal
40+ jaar
juridisch expert
Nationaal
en internationaal
Neem contact op
Rogier van Huussen

Rogier van Huussen

Advocaat

Telefoon+31 (0) 10 400 51 81

Mobiel    +31 (0) 6 238 880 35

Email       rh@kneppelhout.nl

Ontmoet Rogier

Rogier heeft halverwege 2016 zijn master rechten aan de Vrije Universiteit te Amsterdam behaald. Zijn bachelor volgde hij aan de Universiteit Utrecht. Rogier heeft daarnaast nog een halfjaar in China (Beijing) gestudeerd. Tijdens zijn studententijd heeft hij verscheidene werkervaringen opgedaan, zowel binnen het bedrijfsleven als in de advocatuur.

Na zijn afstuderen is hij aan de slag gegaan als consultant bij een internationaal consultancykantoor, waar hij bij enkele van de grootste banken projecten heeft verricht. Deze opgedane ervaringen in het bedrijfsleven, advocatuur en zijn juridische achtergrond maakt dat hij (juridische) problemen goed vanuit het oogpunt van een organisatie kan benaderen.

Rogier en Kneppelhout

Sinds januari 2018 is Rogier werkzaam bij Kneppelhout, op de afdeling arbeidsrecht. Daar houdt hij zich bezig met alle facetten van het arbeidsrecht, van ontslagen tot medezeggenschap, van concurrentie- en relatiebedingen tot en met advisering over arbeidsvoorwaarden. Met al uw vragen die verband houden met een situatie op de werkvloer, kunt u bij hem terecht. Dat het arbeidsrecht naast een commerciële ook een menselijke, emotionele kant kent, maakt dat dit rechtsgebied Rogier op zijn lijf is geschreven.

Rogier heeft met succes de driejarige beroepsopleiding voor advocaten doorlopen en is hij in 2021 geslaagd voor de postacademische specialisatieopleiding arbeidsrecht aan de Grotius Academie.

Daarnaast is Rogier lid van de Vereniging voor Arbeidsrecht.

Rogier privé

Zijn vrije tijd besteedt Rogier graag aan vrienden, familie en sport.

Specialismen