Klanten
staan centraal
40+ jaar
juridisch expert
Nationaal
en internationaal
Neem contact op
Elise Oonincx-Vreeburg

Elise Oonincx

Bestuur, Partner, Advocaat

Telefoon +31 (0) 10 400 51 85

Mobiel    +31 (0) 6 250 222 54

Email      eov@kneppelhout.nl

Ontmoet Elise

Elise is sinds 1 juli 2013 partner Arbeidsrecht. Zij begon in 1999 haar carrière in de advocatuur in Arnhem. Toen zij in 2004 in Rotterdam de liefde van haar leven ontmoette, ging ze op zoek naar een bij haar passend kantoor in de havenstad. De keuze voor Kneppelhout was snel gemaakt. Vanaf het eerste moment voelde ze zich er thuis en gerespecteerd. Bovendien is het kantoormotto ‘gewoon doen’ op haar lijf geschreven. Elise is een gedreven collega met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Achter elk dossier schuilt voor haar een juridische uitdaging maar ook een mens voor wie ze iets wil en kan betekenen.

Elise en Kneppelhout

“Ik heb bewust voor arbeidsrecht als specialisme gekozen. Werk, zekerheid, collega’s en werkgevers zijn immers belangrijke factoren. Dit wordt pas echt duidelijk op het moment dat arbeidsrelaties verstoord zijn of als gevolg van economische omstandigheden niet verlengd kunnen worden. Je bent ooit samen en met de meest positieve intenties aan iets begonnen, dan moet dat ook goed worden afgerond. Samen met mijn klant een zaak tot een goed einde brengen, daar haal ik mijn werkplezier uit. Als hiervoor de onderste steen boven moet komen, is dat een extra bonus. Tot het gaatje gaan en de belangen van je klant verdedigen, dat is toch waar het allemaal om gaat als advocaat.

Als advocaat arbeidsrecht richt ik mij op alle vormen van arbeid. Ik bied dan ook een breed pakket aan dienstverlening aan. Op die manier kan ik op het gebied van het arbeidsrecht een echte ”huisadvocaat” zijn. Ik kies daarbij bewust voor een langdurige relatie met mijn klanten. Ik sta graag naast hen en ken hun bedrijf goed. Dit komt de dienstverlening ten goede. Voor werknemers wil ik een echte ”steun en toeverlaat” zijn, niet alleen op juridisch gebied. Ik geef ze mee dat zij bij mij de zaak echt los kunnen laten. Dat geeft voor een werknemer veel rust in een vaak onzekere en hectische tijd.”

Specialismen