Klanten
staan centraal
40+ jaar
juridisch expert
Nationaal
en internationaal
Neem contact op

Arnold Birkhoff

Partner, Advocaat

Telefoon +31 (0) 10 400 51 50

Mobiel    +31 (0) 6 512 106 89

Email      abi@kneppelhout.nl

Ontmoet Arnold

Met een ondernemer als vader, groen-wit bloed door zijn aderen, een sterk vormend karakter en een rechtenstudie aan de Erasmus Universiteit, kon het niet anders dan dat Arnold op een bepaald moment ‘de kar’ ging trekken. Tijdens zijn termijn als managing partner heeft Arnold de focus op klantgerichtheid ingezet. Nadat Arnold per 1 oktober 2015 afzwaaide als managing partner, werd hem de titel ‘Voice of the customer’ toebedeeld. “Als er ook maar iets besloten wordt ben ik het geweten van de klant. Ik heb het recht om vragen te stellen bij alles waarvan ik me afvraag of het nuttig is voor de klant.”

Arnold is vastbesloten het kantoor op het gebied van service en klantgerichtheid het beste van Nederland te maken. Arnold is doelgericht, gedreven en heeft een passie voor mensen. ‘Gewoon doen’ is letterlijk en figuurlijk zijn motto. Dit maakt hem een plezierige, betrouwbare en uiterst fanatieke business partner voor klanten van divers pluimage.

Arnold en Kneppelhout

Hij treedt op voor werknemers in het hogere echelon maar doet vooral impactvolle, multidisciplinaire werkgeverszaken waarbij zijn inzicht weer uitzicht moet geven. Behalve expert op zijn vakgebied is hij de spil tussen de klant en alle expertise die Kneppelhout aan boord heeft. Arnold geeft regelmatig lezingen en heeft ook plezier in het doceren. Hij verzorgde meerdere malen colleges voor de Minor Arbeidsrecht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Dit deed hij ook voor de Hogeschool Amsterdam. Hiermee toont hij aan dat Rotterdammers wel degelijk over hun schaduw heen stappen.

“Juist in mijn rol word ik ver buiten mijn comfort zone getrokken, maar zie ik ook waartoe we met ons allen in staat zijn. Samen kunnen we klanten echt verder helpen. Wat mij aantrekt in dit vak is niet het recht, maar de oplossing en de betekenis die dit heeft voor mijn klanten. De dynamiek, impact en lenigheid die dat van ons vraagt, is wat mij betreft mooi meegenomen.”

Arnold privé

Thuis is het niet minder hectisch. Met een gezin met vier kinderen en een praktiserend arts als echtgenote is ook daar voldoende uitdaging. Alleen op mijn zeilboot is er rust.’

Specialismen