Klanten
staan centraal
40+ jaar
juridisch expert
Nationaal
en internationaal
Neem contact op
Marije Levering

Marije Levering

HR Manager

Telefoon+31 (0) 10 400 5116

Mobiel   +31 (0) 6 824 410 09

Email      mle@kneppelhout.nl

Ontmoet Marije

Marije is in 2020 begonnen bij Kneppelhout als HR manager. Hiervoor heeft zij gewerkt bij verschillende bedrijven in de industrie/techniek en maritieme sector. En ja, dan werk je weleens met advocaten. Werken bij Kneppelhout is de eerste stap om niet alleen met, maar ook bij advocaten te werken! Overigens zette Marije bij indiensttreding niet haar eerste stap in ’De Willemswerf’, zij begon haar HR loopbaan bij een onderneming in dit iconische pand in het hart van Rotterdam.

Marije en Kneppelhout

“’De juiste persoon op de juiste plaats’ is een veelgehoorde term, niet alleen binnen HR. En toch valt het niet altijd mee! Binnen Kneppelhout wil ik graag mijn steentje eraan bijdragen dat persoonlijke kwaliteiten goed ingezet kunnen worden. Alles rondom HR wil je dan goed geregeld hebben, zodat medewerkers zich kunnen focussen op hun vakgebied, en natuurlijk de klanten en het team.”

Marije privé

HR werk is soms duidelijk zichtbaar, en soms is het veel lastiger aan te wijzen omdat dit ‘achter de schermen’ plaatsvindt. Hoe leuk is het dan om in je privétijd iets tastbaars te kunnen maken: regelmatig wordt de laptop omgeruild voor de naaimachine, om zelf kleding te maken. “Maar pas als ik daar tijd voor vind, in mijn gezin met 3 zoons!”