Klanten
staan centraal
40+ jaar
juridisch expert
Nationaal
en internationaal
Neem contact op

Over Kneppelhout Advocaten

Elke vraag is anders, en geen antwoord is hetzelfde. Dat vraagt om inventieve advocaten die praktisch denken en doelgericht handelen. Juridisch scherp zijn waar het moet en verbinden waar het kan. Dat is hoe wij bij Kneppelhout het verschil maken voor onze klanten.

Wat we doen

Onze specialismen

Arbeidsrecht

Arbeidsomstandigheden, ziekte, ontslag, reorganisatie en medezeggenschap. Vraagstukken die u goed geregeld wilt hebben, als werkgever én als werknemer.

Azië

China heeft al jaren onze bijzondere aandacht. Wij helpen bedrijven met succesvol ondernemen in Azië. Op juridisch, taalkundig en cultureel niveau.

Douane, sancties en exportcontrole

Wij helpen bedrijven om douaneclaims te bestrijden en adviseren en procederen over de civielrechtelijke aspecten van uw douanezaak.

Handel, industrie en logistiek

Wij staan bedrijven die internationaal zaken doen juridisch bij en zorgen ervoor dat de transactie in overeenstemming is met export controle- en sanctiewetgeving.

Intellectueel Eigendom

Het registreren van een uniek merk, het veiligstellen van uitvindingen met octrooien of het beschermen van creatief werk door het handhaven van auteursrechten: uw uitdagingen zijn onze zorg.

Ondernemingsrecht

Ondersteuning bij juridische inrichting, nieuwe samenwerkingsvormen, kopen of verkopen van een onderneming en de samenwerking tussen bestuurders, commissarissen en aandeelhouders.

Vastgoedrecht en Omgevingsrecht

Grote belangen, veel stakeholders en complexe wet- en regelgeving. Wij stellen de juiste contracten op en staan u bij in juridische procedures.

Met wie we werken

Onze klanten

Uitgelicht

Seminar – Een succesvolle onderneming: de belangrijke rol van compliance en integriteit

Compliance en integriteit zijn van essentieel belang voor een succesvolle bedrijfsvoering. Daarom organiseren wij op 26 september 2024 om 14.30 uur het seminar ‘Een succesvolle onderneming: de belangrijke rol van compliance en integriteit’. In een tijdsbestek van 2,5 uur nemen we u mee in de laatste trends, ontwikkelingen en best practices op het gebied van compliance en integriteit. Dit doen we aan de hand van een drietal onderwerpen.

 • Compliance op de werkvloer: ziekteverzuim en gelijke beloning
 • Trade compliance: import- en exportbeperkingen en sancties
 • Corporate compliance en corporate governance: ligt bestuurdersaansprakelijkheid op de loer bij niet-naleving?

We organiseren het bij Euromast in Rotterdam. Deelname aan het het seminar is gratis en met name bedoeld voor management/directie/DGA, HR en bedrijfsjuristen.

Interesse om het seminar bij te wonen? Meld u zich dan aan via onderstaand formulier. U ontvangt direct een bevestiging van uw aanmelding.

  Ons team

  Actueel

  Het laatste nieuws

  Gelijke beloning mannen en vrouwen arbeidsrecht advocaat advocatenkantoor Rotterdam

  Gelijke beloning van mannen en vrouwen: nog weinig beweging in lidstaten

  De Europese Richtlijn Loontransparantie is sinds mei 2023 van kracht, toch lijkt er nog niet veel te gebeuren in de ...
  Re-integratie arbeidsongeschiktheid arbeidsrecht advocaat advocatenkantoor Rotterdam

  Rechter veroordeelt werkgever tot betalen van € 250.000 vanwege niet laten re-integreren van zieke werknemer

  Een werknemer was als Productie Manager in dienst bij het bedrijf Steenland Chocolate. Hij ontving hiervoor een salaris van € ...
  Decertificering aandelen advocaat advocatenkantoor Rotterdam

  Decertificering van aandelen, kan dat zo makkelijk?

  Certificering van aandelen door aandelen onder te brengen in een Stichting Administratiekantoor (ook wel: “STAK”) komt in de praktijk regelmatig ...

  Neem contact op

  We zijn benieuwd met welk juridisch vraagstuk we u kunnen helpen. Vul onderstaand formulier in en ontvang direct advies.

   Waar kunnen we u mee helpen? Algemene vraagArbeidsrechtAziëDouane sancties en exportcontroleHandel industrie en logistiekIntellectueel EigendomOndernemingsrechtVastgoed- en omgevingsrecht