Klanten
staan centraal
40+ jaar
juridisch expert
Nationaal
en internationaal
Neem contact op

Over Kneppelhout Advocaten

Elke vraag is anders, en geen antwoord is hetzelfde. Dat vraagt om inventieve advocaten die praktisch denken en doelgericht handelen. Juridisch scherp zijn waar het moet en verbinden waar het kan. Dat is hoe wij bij Kneppelhout het verschil maken voor onze klanten.

Wat we doen

Onze specialismen

Arbeidsrecht

Arbeidsomstandigheden, ziekte, ontslag, reorganisatie en medezeggenschap. Vraagstukken die u goed geregeld wilt hebben, als werkgever én als werknemer.

Azië

China heeft al jaren onze bijzondere aandacht. Wij helpen bedrijven met succesvol ondernemen in Azië. Op juridisch, taalkundig en cultureel niveau.

Douane, sancties en exportcontrole

Wij helpen bedrijven om douaneclaims te bestrijden en adviseren en procederen over de civielrechtelijke aspecten van uw douanezaak.

Handel, industrie en logistiek

Wij staan bedrijven die internationaal zaken doen juridisch bij en zorgen ervoor dat de transactie in overeenstemming is met export controle- en sanctiewetgeving.

Ondernemingsrecht

Ondersteuning bij juridische inrichting, nieuwe samenwerkingsvormen, kopen of verkopen van een onderneming en de samenwerking tussen bestuurders, commissarissen en aandeelhouders.

Vastgoedrecht en Omgevingsrecht

Grote belangen, veel stakeholders en complexe wet- en regelgeving. Wij stellen de juiste contracten op en staan u bij in juridische procedures.

Met wie we werken

Onze klanten

Uitgelicht

Brochure Ondernemingsrecht

De juridische inrichting, nieuwe samenwerkingsvormen, het kopen of verkopen van een onderneming, de samenwerking tussen de bestuurders, commissarissen, aandeelhouders en bestuurdersaansprakelijkheid: op de gezondheid van een onderneming zijn veel factoren van invloed.

In deze brochure leest u:

 • met welke ondernemingsrechtelijke kwesties u te maken kunt krijgen
 • waarmee we u juridisch kunnen ondersteunen
 • verhalen en ervaringen uit de praktijk

  Ons team

  Actueel

  Het laatste nieuws

  Kneppelhout advocaten vastgoedrecht omgevingsrecht - Uitbreiding sluitingsbevoegdheid van de burgemeester

  Uitbreiding sluitingsbevoegdheid van de burgemeester

  Er ligt een wetsvoorstel om de bevoegdheid van burgemeesters, om op grond van de Gemeentewet over te gaan tot sluiting ...
  Lees meer
  Kneppelhout advocaten china practice - China's wet op de bescherming van persoonsgegevens

  China’s wet op de bescherming van persoonsgegevens: Nieuwe regels voor grensoverschrijdende informatieverwerkers en -verstrekkers

  Met de voortdurende integratie van informatie en economie is de bescherming van persoonsgegevens, die in China op grote schaal worden ...
  Lees meer
  Kneppelhout advocaten ondernemingsrecht - Het belang van transparantie bij een turboliquidatie

  Het belang van transparantie bij een turboliquidatie

  Eerder schreven wij een artikel over het wetsvoorstel “Tijdelijke wet transparantie turboliquidatie”. Op 12 juli 2022 is het definitieve wetsvoorstel ...
  Lees meer

  Neem contact op

  We zijn benieuwd met welk juridisch vraagstuk we u kunnen helpen. Vul onderstaand formulier in en ontvang direct advies.


   Waar kunnen we u mee helpen?
   Algemene vraagArbeidsrechtAziëDouane sancties en exportcontroleHandel industrie en logistiekOndernemingsrechtVastgoed- en omgevingsrecht