Klanten
staan centraal
40+ jaar
juridisch expert
Nationaal
en internationaal
Neem contact op

Over Kneppelhout Advocaten

Elke vraag is anders, en geen antwoord is hetzelfde. Dat vraagt om inventieve advocaten die praktisch denken en doelgericht handelen. Juridisch scherp zijn waar het moet en verbinden waar het kan. Dat is hoe wij bij Kneppelhout het verschil maken voor onze klanten.

Wat we doen

Onze specialismen

Arbeidsrecht

Arbeidsomstandigheden, ziekte, ontslag, reorganisatie en medezeggenschap. Vraagstukken die u goed geregeld wilt hebben, als werkgever én als werknemer.

Azië

China heeft al jaren onze bijzondere aandacht. Wij helpen bedrijven met succesvol ondernemen in Azië. Op juridisch, taalkundig en cultureel niveau.

Douane, sancties en exportcontrole

Wij helpen bedrijven om douaneclaims te bestrijden en adviseren en procederen over de civielrechtelijke aspecten van uw douanezaak.

Handel, industrie en logistiek

Wij staan bedrijven die internationaal zaken doen juridisch bij en zorgen ervoor dat de transactie in overeenstemming is met export controle- en sanctiewetgeving.

Ondernemingsrecht

Ondersteuning bij juridische inrichting, nieuwe samenwerkingsvormen, kopen of verkopen van een onderneming en de samenwerking tussen bestuurders, commissarissen en aandeelhouders.

Vastgoedrecht en Omgevingsrecht

Grote belangen, veel stakeholders en complexe wet- en regelgeving. Wij stellen de juiste contracten op en staan u bij in juridische procedures.

Met wie we werken

Onze klanten

Uitgelicht

26 september 2023 | Seminar – Voorbereid voor morgen: Hoe om te gaan met commerciële (huur)contracten, financieringen en contractspartijen in zwaar weer?

Ondernemingen worden geconfronteerd met diverse economische uitdagingen die effect hebben op het bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan: de toegenomen inflatie, het tekort aan goed opgeleide werknemers, problemen met het aantrekken van (bancaire) financiering, uitdagingen op de Nederlandse zakelijke huurmarkt en contractspartijen die zelf in de problemen komen met als gevolg dat gemaakte afspraken niet worden nagekomen.   

Om de huidige economische uitdagingen te tackelen en in te spelen op kansen en uitdagingen die zich voordoen, is het voor elke onderneming cruciaal om zich goed voor te bereiden. Dit is essentieel om succesvol te zijn en te blijven, voor nu én de lange termijn. 

Op dinsdag 26 september 2023 bundelen onze secties Ondernemingsrecht en Vastgoed hun krachten en geven wij u handvatten om uw onderneming op een drietal essentiële onderwerpen toekomstbestendig te maken: 

 • Het financieren van uw onderneming
 • Het opstellen van een toekomstbestendig contract
 • Omgaan met contractspartijen in zwaar weer

Het seminar duurt in totaal 1,5 uur, met aansluitend een borrel en de mogelijkheid om te netwerken. Het wordt georganiseerd bij Lommerrijk, een unieke locatie aan de Bergse Plas in Rotterdam. Deelname is gratis. Interesse om het seminar bij te wonen? Meld u zich dan aan via onderstaand formulier.

  Ons team

  Actueel

  Het laatste nieuws

  Kneppelhout advocaten douane sancties exportcontrole - Wijziging navorderingstermijn van vijf naar drie jaar bij ontbreken opzet (Belastingplan 2024)

  Wijziging navorderingstermijn van vijf naar drie jaar bij ontbreken opzet (Belastingplan 2024)

  Op Prinsjesdag 2023 heeft het demissionaire kabinet het pakket Belastingplan 2024 aangeboden aan de Tweede Kamer. Hierin is medegedeeld dat ...
  Advocaten omgevingsrecht - Actualiteiten Waterrecht

  Wanneer moet een waterschap duidelijkheid geven over de compensatie vanwege een projectplan Waterwet?

  In een uitspraak van 3 augustus 2023 heeft de Rechtbank Amsterdam bepaald dat een huurverhogingsbeding van verhuurder Bouwinvest geheel buiten ...
  Kneppelhout advocaten handel industrie logistiek - Nederlandse overheid wil sanctiewetgeving moderniseren

  Nederlandse overheid wil sanctiewetgeving moderniseren

  Gelet op de steeds belangrijker wordende rol die internationale sancties innemen binnen de samenleving, bereidt Nederland zich momenteel voor op ...

  Neem contact op

  We zijn benieuwd met welk juridisch vraagstuk we u kunnen helpen. Vul onderstaand formulier in en ontvang direct advies.

   Waar kunnen we u mee helpen? Algemene vraagArbeidsrechtAziëDouane sancties en exportcontroleHandel industrie en logistiekOndernemingsrechtVastgoed- en omgevingsrecht