Klanten
staan centraal
40+ jaar
juridisch expert
Nationaal
en internationaal
Neem contact op
Inge Kempen-de Bruijn

Inge Kempen - de Bruijn

Managementassistente

Telefoon +31 (0) 10 400 51 55

Mobiel    +31 (0) 6 868 684 11

Email        ikb@kneppelhout.nl

Ontmoet Inge

Na de opleiding directie secretaresse bij Schoevers heeft Inge eerst een aantal jaren in de scheepvaart gewerkt (in Cardiff en in Rotterdam). Vervolgens is zij in de advocatuur terechtgekomen en heeft ruim 20 jaar als juridisch secretaresse bij diverse advocaten-kantoren gewerkt, waaronder ook Kneppelhout. Vanaf april 2015 is Inge werkzaam bij Kneppelhout, eerst enkele jaren als financieel administratief medewerkster, en per juni 2019 als praktijkassistent.

Inge en Kneppelhout

“Een relaxte sfeer en collegialiteit op de werkvloer vind ik heel belangrijk en dat heb ik gevonden bij Kneppelhout. Verder krijg ik in deze functie alle vrijheid, zodat ik zelfstandig kan werken.”

Inge Privé

“Mijn passies zijn koken en muziek. Regelmatig kook ik voor vrienden en familie, en ik word ook regelmatig gevraagd om voor anderen te koken. De hele dag in de keuken is de ultieme ontspanning. Ik zing in een zeer ambitieus (semi-professioneel) koor en speel dwarsfluit. Als er dan nog tijd over is handwerk ik graag, terwijl ik een Engelse detective kijk.”