Klanten
staan centraal
40+ jaar
juridisch expert
Nationaal
en internationaal
Neem contact op

Ingomar Souren, naast Elise Oonincx-Vreeburg, nieuwe bestuurder advocatenkantoor Kneppelhout

ROTTERDAM – Per 1 april 2023 draagt Evert-Karel Ditvoorst zijn positie als bestuurder over aan collega Ingomar Souren. Ingomar zal vanaf dat moment, samen met Elise Oonincx-Vreeburg, leidinggeven aan advocatenkantoor Kneppelhout.

Focus op ontwikkeling

Evert-Karel zal zich vanaf 1 april weer gaan focussen op de ontwikkeling en uitbouw van de sectie Ondernemingsrecht binnen Kneppelhout.

Evert-Karel: “Het was mooi om een bijdrage te mogen leveren aan de onderneming Kneppelhout. Dat is natuurlijk alleen mogelijk geweest door en dankzij de mensen die hier werken: zij zijn de drijvende kracht achter het kantoor.”

Nieuw bestuurslid

Ingomar, sinds 1 september 2004 werkzaam bij Kneppelhout, volgt Evert-Karel als bestuurder op. Na de afronding van zijn studie rechten aan de Erasmus Universiteit Rotterdam heeft Ingomar gewerkt als juridisch adviseur in het bedrijfsleven en vervolgens als Raio (rechter in opleiding). In 1999 werd hij beëdigd tot advocaat en sindsdien houdt hij zich vooral bezig met het adviseren en procederen over privaat- en bestuursrechtelijke kwesties binnen het vastgoed, in het bijzonder aanbestedings-, bouw- en huurrecht.

Ingomar is een advocaat in hart en nieren. Hij is lid van diverse vastgoednetwerken en betrokken geweest bij een groot aantal bouwprojecten in zowel Rotterdam als daarbuiten. Hij denkt graag in oplossingen en mogelijkheden. Dit maakt hem de ideale kandidaat om vanaf 1 april 2023 samen met Elise Oonincx-Vreeburg het bestuur van Kneppelhout te vormen.

Ingomar: “Evert-Karel heeft samen met Elise ervoor gezorgd dat we er als kantoor goed voor staan. Ik kijk er naar uit om vanaf 1 april samen met Elise de volgende stap te zetten. Hoe zetten we kantoor verder op de kaart en hoe houden we onze klanten en mensen tevreden, rekening houdend met ontwikkelingen als inclusiviteit, work-life balance en bijvoorbeeld Artificial Intelligence.”

Over Kneppelhout

Kneppelhout is een vooruitstrevend advocatenkantoor in Rotterdam. Wij bieden oplossingen die onze klanten echt verder helpen. Vooruitgang boeken, dat is waar al onze advocaten zich voor inzetten. Elke dag opnieuw. Onze specialisten zijn thuis in onder andere het arbeidsrecht, bestuursrecht, douanerecht, sancties en exportcontrole, handels- en transportrecht, ondernemingsrecht en vastgoed- en omgevingsrecht.

Elke vraag is anders en geen antwoord is hetzelfde. Dat vraagt om inventieve advocaten die praktisch denken en doelgericht handelen. Juridisch scherp zijn waar het moet en verbinden waar het kan. Dat is hoe Kneppelhout het verschil maakt.

Meer informatie?

Neem bij vragen of voor aanvullende informatie over dit persbericht contact op met Marketing Manager Glenn Ouëndag via go@kneppelhout.nl.

Interesse om eens met Ingomar of Elise van gedachten te wisselen? Neem dan contact met hen op via in@kneppelhout.nl of eov@kneppelhout.nl.

Artikelen en klantverhalen binnen dit specialisme