Klanten
staan centraal
40+ jaar
juridisch expert
Nationaal
en internationaal
Neem contact op

Elise Oonincx-Vreeburg nieuwe Managing Partner Kneppelhout

ROTTERDAM – Per 1 januari 2022 draagt Marc Padberg (62) zijn positie als Managing Partner over aan collega Elise Oonincx-Vreeburg. Elise zal vanaf dat moment, samen met Evert-Karel Ditvoorst, leidinggeven aan het kantoor.

Focus op nieuw talent

De rol van Marc zal veranderen naar ‘playing coach’; het begeleiden van jonge talenten en het bouwen aan relaties met potentiële nieuwe partners en talenten die mogelijk de komende jaren in zijn voetsporen zullen treden. Tegelijkertijd zal Marc zich bezighouden met het verder uitbouwen van de activiteiten van Kneppelhout op het gebied van Internationale Handel, Douane, Sancties en Exportcontrole.

Marc: “Als ik naar Kneppelhout kijk zoals het nu is, kan ik met trots zeggen dat onze mensen echte professionals zijn: gedreven, veerkrachtig, divers en prettig in de omgang. Aan alles komt een eind en we hebben de juiste mensen aan boord om het kantoor verder te leiden. Ik heb enorm veel vertrouwen in Elise en ben er trots op dat zij deze belangrijke positie op zich gaat nemen.”

Nieuw bestuurslid

Elise, sinds 1 juli 2013 Partner Arbeidsrecht bij Kneppelhout, neemt het stokje van Marc over. Zij begon haar carrière in de advocatuur in 1999 in Arnhem. De keuze voor Kneppelhout was destijds snel gemaakt. Vanaf het eerste moment voelde ze zich er thuis. Elise is een gedreven advocaat met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Bovendien is het Kneppelhout-motto ‘gewoon doen’ haar op het lijf geschreven. Achter elk dossier schuilt voor haar een juridische uitdaging, maar ook een mens voor wie ze iets wil en kan betekenen. Deze eigenschappen maken haar de perfecte kandidaat om vanaf 1 januari 2022 samen met Evert-Karel Ditvoorst het bestuur van Kneppelhout te vormen.

Elise: “Ik heb heel veel zin in deze nieuwe uitdaging. Marc heeft samen met Evert-Karel ontzettend goed werk verricht en die koers zet ik graag voort. De uitdaging is om Kneppelhout verder te ontwikkelen en strategisch fit te houden, zodat we onze klanten zo optimaal mogelijk kunnen blijven bedienen. Daar doen we het tenslotte voor!”

Over Kneppelhout

Kneppelhout is een vooruitstrevend advocatenkantoor in Rotterdam. Wij bieden oplossingen die onze klanten echt verder helpen. Vooruitgang boeken, dat is waar al onze advocaten zich voor inzetten. Elke dag opnieuw. Onze specialisten zijn thuis in onder andere het arbeidsrecht, bestuursrecht, douanerecht, sancties en exportcontrole, handels- en transportrecht, ondernemingsrecht en vastgoed- en omgevingsrecht.

Elke vraag is anders en geen antwoord is hetzelfde. Dat vraagt om inventieve advocaten die praktisch denken en doelgericht handelen. Juridisch scherp zijn waar het moet en verbinden waar het kan. Dat is hoe Kneppelhout het verschil maakt.

Meer informatie?

Neem bij vragen of voor aanvullende informatie over dit persbericht contact op met Marketing Manager Glenn Ouëndag via go@kneppelhout.nl.

Interesse om eens met Marc of Elise van gedachten te wisselen? Neem dan contact met hen op via mpd@kneppelhout.nl of eov@kneppelhout.nl.

Artikelen en klantverhalen binnen dit specialisme