Klanten
staan centraal
40+ jaar
juridisch expert
Nationaal
en internationaal
Neem contact op

Marc Padberg maakt ruimte voor nieuwe aanwas bij Kneppelhout

Per 1 januari 2022 wijzigt de samenstelling van het Bestuur bij Kneppelhout. Marc Padberg (62) draagt zijn functie van Managing Partner over en zal zich vooral focussen op de toekomst van zijn praktijk en daarbij het aantrekken van nieuw talent en/of partners, complementair aan de dienstverlening van Kneppelhout.

Marc gaat zeker niet achter de geraniums maar zal zich, naast het aantrekken van nieuw talent, als vanouds bezighouden met Kneppelhout’s activiteiten op het vlak van internationale handel, douane, sancties en exportcontrole, respectievelijk logistiek, transport en maritiem.

Ruimte voor groei en nieuw talent

Marc: “Het aantrekken van nieuwe talent en/of partners die complementair zijn aan onze dienstverlening en passen bij de visie en ambitie van Kneppelhout staat hoog op het prioriteitenlijstje. De komende tijd zullen wij werken aan groei in een markt die letterlijk continu in beweging is. En laten wij ook de olifant in de kamer maar gewoon benoemen; er komt een keer een eind aan mijn loopbaan. Mogelijkheden te over bij Kneppelhout voor mensen met aspiraties. Neem vooral contact op als je deel wilt uitmaken van een vooruitstrevend advocatenkantoor. Eentje met de kwaliteit van een groot high-end kantoor én met het warme contact van een overzichtelijke en betrokken groep.”

Over Kneppelhout

“Over land, over zee en door de lucht: de wereld van de internationale handel is continu in beweging en de juridische dynamiek is altijd groot. Als advocatenkantoor in een van de belangrijkste havensteden ter wereld is Kneppelhout al jaren een specialist op gebied van internationale handel, industrie, transport en maritiem; van het ontwerpen van of advies geven over overeenkomsten, tot aan juridische bijstand bij geschillen. Voor de overheidsrechter of in arbitrage”, aldus Marc.

Rotterdam is wereldwijd nog steeds een koploper als doorvoerhaven. Bedrijven, werkzaam in de handel, het transport en de logistiek, die met juridische kwesties te maken krijgen weten ons goed te vinden. De aandacht van het kantoor voor deze sector internationale handel, transport en logistiek is dan ook vanzelfsprekend. Onmisbare specialismen in Nederland en zeker in een stad als Rotterdam. Nu én in de toekomst. Kneppelhout heeft sterk hierin geïnvesteerd en zet die lijn door.

Eens van gedachten wisselen?

Ben jij als juridisch professional een mooie aanvulling op het team en de expertise van Kneppelhout? Dan gaat Marc graag met je in gesprek. Neem contact met hem op via mpd@kneppelhout.nl.

Artikelen en klantverhalen binnen dit specialisme