Klanten
staan centraal
40+ jaar
juridisch expert
Nationaal
en internationaal
Neem contact op

Lousewies van der Laan verzorgt keynote tijdens seminar

Volgende week is het zover. Dan organiseren we het seminar ‘Trade compliance in de internationale handel’. Onderwerpen die deze middag aan bod komen zijn:

  • Compliance in de internationale supply chain
  • Handelssancties en exportcontroles
  • (Eerste) ervaringen rond de Wet oneerlijke handelspraktijken en de Wet oneerlijke handelspraktijken landbouw- en voedselvoorzieningsketen

Keynote

Kneppelhout advocaten - Lousewies van der Laan verzorgt keynote tijdens seminarNa een kort welkomstwoord van Managing Partner Elise Oonincx trapt Lousewies Van der Laan (voormalig tweede kamer fractievoorzitter van D66) het seminar af met een keynote over het belang van het bestrijden van wereldwijde corruptie.

In haar rol als directeur van Transparency International Nederland (TI-NL), richt zij zich met TI-NL op een wereld waarin de overheidsdiensten, de politieke wereld, het bedrijfsleven, het maatschappelijk middenveld én burgers vrij van corruptie zijn. Aansluitend aan de keynote is er de mogelijkheid vragen te stellen.

 

Break-out sessies

Daarna zullen de onderwerpen ‘Handelssancties en exportcontroles’ respectievelijk en ‘(Eerste) ervaringen rond de Wet oneerlijke handelspraktijken en de Wet oneerlijke handelspraktijken landbouw- en voedselvoorzieningsketen’ in break out sessies behandeld worden. Er wordt afgesloten met wederom de mogelijkheid tot het stellen van vragen. Uiteraard is er daarna nog gelegenheid tot netwerken.

Meer informatie en aanmelden

Interesse in deze onderwerpen? U kunt zich nog aanmelden voor dit seminar via onderstaande button.

Meer info & Aanmelden

 

 

Artikelen en klantverhalen binnen dit specialisme