Klanten
staan centraal
40+ jaar
juridisch expert
Nationaal
en internationaal
Neem contact op
Sandra den Ouden

Sandra den Ouden

Senior secretaresse

Telefoon+31 (0) 10 400 51 30

Mobiel    +31 (0) 6 147 096 68

Email       so@kneppelhout.nl

Ontmoet Sandra

Sandra heeft in 1995 de MBO-studie directie secretaresse afgerond. In aansluiting daarop heeft zij bij Schoevers de opleiding Legal Secretary gevolgd. Sinds 1995 is zij werkzaam als juridisch secretaresse/medewerker, voornamelijk bij advocatenkantoren. In oktober 2006 is Sandra bij Kneppelhout in dienst getreden.

Na jaren als secretaresse gewerkt te hebben binnen de sectie Vastgoed- en Bestuursrecht, heeft Sandra zich in december 2020 volledig op het bewaken van de termijnen voor het gehele kantoor gestort. Zowel de civiele rol, bestuursrechtelijke termijnen of onteigeningen, Sandra zorgt dat alle termijnen worden genoteerd en er tijdig reminders worden verstrekt, waardoor de advocaten zich volledig op de inhoud van hun stukken kunnen concentreren.

Sandra is een teamplayer, want in de basis ben en blijf je altijd secretaresse. Dus waar nodig helpt Sandra mee, met als doel dat de advocaten én klanten worden ontzorgt.

Sandra en Kneppelhout

“Mijn doel is om te ontzorgen. Ik denk graag mee, anticipeer en heb het bij voorkeur al geregeld voordat het mij is gevraagd.”

Sandra privé

“In mijn vrije tijd lees ik graag, vind ik ontspanning in yoga en zorg ik voor mijn gezin.”