Klanten
staan centraal
40+ jaar
juridisch expert
Nationaal
en internationaal
Neem contact op

5 oktober 2023 | Roundtable – Actualiteiten Waterrecht

Over de roundtable

Het waterrecht is voortdurend in ontwikkeling. Op donderdag 5 oktober a.s. praten we u graag bij over de ontwikkelingen binnen het waterrecht tijdens onze roundtable ‘Actualiteiten waterrecht’. Tijdens deze sessie bespreken we de laatste jurisprudentie op het gebied van het waterrecht. We behandelen daarbij niet alleen jurisprudentie over de Waterwet, maar ook bestuursrechtelijke en civielrechtelijke jurisprudentie die van belang kan zijn voor de waterrechtelijke praktijk zal hierbij de revue passeren.

Daarnaast zal er aandacht worden besteed aan de belangrijkste wijzigingen ten gevolge van de inwerkingtreding van de Omgevingswet op 1 januari 2024. Ten slotte staan we ook stil bij de verplichtingen die worden gesteld in de Kader Richtlijn Water (KRW) en de gevolgen daarvan voor de praktijk.

Verder kunt u deze middag uiteraard uw vragen stellen aan onze advocaten omgevingsrecht.

Aanmelden

De roundtable vindt plaats op donderdag 5 oktober om 15.00 uur bij ons op kantoor in de Willemswerf te Rotterdam. Naar verwachting duurt de round table ongeveer twee uur. Na afloop kan er aan de bar kan worden nagepraat onder het genot van een drankje en een hapje.

Interesse om de sessie bij te wonen? Meld u aan via onderstaand formulier. U ontvangt meteen een bevestiging van uw aanmelding.