Klanten
staan centraal
40+ jaar
juridisch expert
Nationaal
en internationaal
Neem contact op

Meet & Eat

Bij Kneppelhout organiseren we binnenkort weer onze ‘Meet & Eat’, dé manier om op een laagdrempelige manier kennis te maken met ons kantoor.

Op dinsdag 24 mei en vrijdag 17 juni organiseren wij een ‘Meet & Eat’. Tussen 12.30 en 13.30 uur ben je welkom bij ons op kantoor, op de 12e verdieping van de Willemswerf aan de Boompjes 40. Wij zorgen dat er iets te eten is en natuurlijk zijn er verschillende mensen om mee kennis te maken.

Sfeer proeven

Dus zoek je een student-stage of ben je je studie aan het afronden en overweeg je advocaat te worden, schrijf je in en kom langs bij ons. Zo kun je vooraf wat sfeer proeven en vragen stellen, voordat je een besluit neemt over een sollicitatie. Ook wanneer je al werkt en graag eens komt kennismaken, ben je welkom aan onze lunchtafel.

Aanmelden

Wil je graag aansluiten bij onze Meet & Eat? Dan horen we graag van je! Stuur een e-mail aan Marije Levering op mle@kneppelhout.nl en geef aan waar je interesses liggen en of je wil aansluiten op 24 mei of 17 juni. Wanneer je meer informatie mee wilt sturen, zoals een CV of meer informatie over wat je zoekt, kan dat uiteraard. Zo kunnen wij zorgen dat er mensen aanwezig zijn die zelf ook werkzaam zijn op jouw rechtsgebied. Na ontvangst van je aanmelding, krijg je altijd een bericht terug en daarna zien we je graag op ons kantoor!

Sneak preview

Bekijk hieronder alvast onze werken-bij video voor een korte impressie

Artikelen en klantverhalen binnen dit specialisme