Klanten
staan centraal
40+ jaar
juridisch expert
Nationaal
en internationaal
Neem contact op
Mauro Bos Kneppelhout advocaten Rotterdam

Mauro Bos

Advocaat

Telefoon+31 (0) 10 400 5115

Mobiel    +31 (0) 6 8233 7642

Email       mb@kneppelhout.nl

Ontmoet Mauro

In januari 2020 heeft Mauro zijn Master Ondernemingsrecht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam behaald. Zijn bachelor volgde hij aan de Tilburg University. Tijdens zijn bachelor heeft Mauro de track Ondernemingsrecht gevolgd. Deze track heeft hem bijzonder enthousiast gemaakt voor het Ondernemingsrecht in het algemeen en fusies & overnames in het bijzonder. Gedurende zijn master is hij werkzaam geweest als bedrijfsjurist bij een IT-bedrijf dat begeleiding zocht bij hun overname. Deze periode heeft Mauro de mogelijkheid gegeven om als student een geheel overnameproces van dichtbij mee te maken.

Mauro en Kneppelhout

Sinds februari 2020 is Mauro werkzaam bij Kneppelhout op de sectie Ondernemingsrecht. De directe samenwerking met ondernemers spreekt hem erg aan. Samen met de klant werken aan juridisch gezien de beste oplossing, geeft hem veel energie. Kneppelhout begint bij de klant en zijn wereld, om die reden ziet Mauro Kneppelhout als de perfecte plek om zijn carrière te starten.

Mauro privé

In zijn vrije tijd reist Mauro graag, zijn wens is om zoveel mogelijk van de wereld te zien. Daarnaast voetbalt hij graag en is hij veel samen met vrienden en familie.

Specialismen